På måndag smäller det. Eller?

Brunchrapport: Vi var på Hollywood i Kista galleria. 130 kronor, ingen brunchbuffé utan brunchtallrik med efterföljande efterrättsbuffé. God tallrik (ja ni förstår vad jag menar, det som var tallriken), sjyst efterrättsbuffé (även om jag aldrig varit särskilt svag för efterrätter), men det är ju brunchbuffé man vill ha, vilket alltså inte erbjöds och måste räknas som ett stort minus. Och sedan tyvärr det största problemet – inget kaffe! Eller jo, klart man kunde dricka kaffe, men det ingick inte i brunchen. Vad är det liksom? Kaffe i massor är ju halva poängen med brunch. I ärlighetens namn fick vi visserligen kaffet gratis ändå eftersom Morgan var tjenis med killen i kassan, men nej, det är fel väg att gå. Kaffet ska flöda.
Så jag måste säga att Kompott fortfarande är mitt favoritbrunchställe nummer ett. Bra pris, fyllig och god buffé och avslappnad stämning. Och obegränsat med kaffe.

Och nu till något helt annat: Under dagen har tre personer från vitt skilda delar av Sverige hamnat hos mig genom att googla måndag på måndag,
”på måndag på måndag på måndag” samt på måndag på måndag. Que? Vadan detta mystiska intresse för denna fras i olika former? Och vad i hela fridens namn händer på måndag?