Vrak, promenad och hångel

Uh. Jag känner mig som ett vrak i dag. Ena örat surrar, huvudet värker och kroppen klickar. Och jag som ändå hade en finfin söndag, med pizzaätning, Vasaparkshäng, kantarellmackspicknick och Emil Jensen i Vitabergsparken och därefter de två sista ”Jekyll”-avsnitten.

Jag borde vara utvilad. Redo för manuset. Redo för världen. Redo för underverk. Och så sitter jag här och surrar i örat. Vojne vojne.

Kanske bäst att börja med en promenad.

——

Och just ja, i lördags natt när jag kom hem stod två killar och hånglade loss som fasiken mot min port. De var så ivriga att jag blev helt generad och inte kom mig för att säga ursäkta, jag skulle vilja komma in genom dörren. Jag gick runt huset och tog den andra entrén istället. Men de var ju rätt söta, möjligen eggade av Pridegalans avslutningsfest, så jag publicerar ännu en gaydoftande badbild, den här tagen på Saltarö i helgen.

badigen.jpg