Videoförfattare är det nya svarta

Jag fick ett mejl från vdn på Bubblare:

Hej kära bloggare!

Jag ber om ursäkt för detta massmail. Jag brukar försöka vara mer personlig. Men när nu förlagsjätten Bonnier har släppt sin videotjänst ”Bonniervideo” vill jag gärna att du så snabbt som möjligt (dessutom innan nyheten når sk ”etablerade medier”) får den här informationen.

I korthet: Tillsammans med Bubblare.se lanserar Sveriges förlag och bokhandlare konceptet ”Bokvideo” som är ett sätt att marknadsföra författare och böcker med video. Se exempel här och läs mer om konceptet i den bifogade pressreleasen.

Tveka inte att kontakta mig vid frågor!

Kalla mig gärna traditionalist, men jag sa genast plikten framför allt och såg till att den här informationen först gick ut som en notis hos ett så kallat ”etablerat media” innan jag publicerade det här inlägget.