Bonnier video, ölskallen och jag

Satsningarna duggar tätt sedan Sigge Eklund blev webbguru på Bonniers. Härom veckan var det Bonnier lyrik som såg dagens ljud, och i går slog Bonnier video upp portarna, där författarintervjuer och liknande samlas i Youtubeklipp. Vi tyckte det kändes lite för marknadsföringsplojtungt för att skriva om det på jobbet, men eftersom jag inte har några som helst privata skrupler så tipsar jag om det här istället. Så gå nu dit och kolla varför Jens Lapidus säger jag blir så jävla förbannad när det kommer till recensenter.

Jag är lite trött i skallen i dag. Fick både en och två releaseöl i går. Kanske till och med fyra och en halv. Ja. Kanske.

——

På tal om nya webbsatsningar: Atlas har gjort en rejäl makeover av sin sajt, och lanserat en ny blogg. Dessutom skriver förläggar-Richard att de planerar att starta en tv-kanal, vilket jag dock misstänker grundar sig i gårdagens djupdykning i champagne och inte så mycket mer.

Men Richard – hallå varför ingen rss-möjlighet på nya bloggen? Gör om gör rätt!

En kommentar till “Bonnier video, ölskallen och jag”

  1. Veckan efter Bonniervideo-sajten lanserades även Bokvideo: http://bokvideo.se/index

    Den verkar ha från flera förlag, inte bara Bonniers. Kul att det börjar röra på sig iaf! Det känns som att förlagen väntat alldeles för länge med att lyfta fram sina författare via nya medier, som YouTube, bloggar, Facebook osv. Kostar ju knappt nåt liksom, why wait?

Kommentarer är stängda.