Verkligen inget aprilskämt

iPad släpps ju officiellt på lördag i USA, och nu har de första recensionerna publicerats. Av vad jag kan se är de överens om att Apple skapat ännu en hit som kommer att omdefiniera hur vi ser på datorer. Nu bör man ha i åtanke att David Pogue på New York Times, Walt Mossberg på Wall Street Journal, Andy Ihnatko på Chicago Sun-Times och Edward Baig på USA Today knappast är några mac-hatare i grunden – snarare tvärtom – men ändå, de är överlag väldigt positiva. Även teknikbloggen Boing Boing har en fullmatad och bra recension.

Den mest informativa videorecensionen, som kommer från PC Mag som torde vara hyfsat neutralt inställda till Apple och dessutom visar e-boksfunktionen på ett bra sätt, ses här:

PCMag: Apple iPad video review from PCMag.com Reviews on Vimeo.

Summa summarum: Jag skrev dagen efter introduktionen i januari (efter att på lanseringskvällen ha varit väldigt pro) att jag nog skulle vänta tills version två kom. Det vete fasiken om jag kommer att klara det, särskilt eftersom allt nu pekar på att komplett multitasking är på väg in i iPad (och iPhone) till sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.