Vardagen tar form

Vi börjar sakteliga komma i fas. Tvättkorgen som inte varit tom sedan förra hösten kommer eventuellt att få lufta sin botten senare i dag. Rejält försenad fick jag tidigt i morse in mina skattedeklarationer. Tage sov för första gången en hel natt i sin egen säng i sitt eget rum utan att behöva napp- eller tröstassistans i natt (okej att han sedan gick upp 05.10, men ändå). Jag tecknade ett årsabonnemang på Sats i förmiddags och köpte även fjorton timmar med personlig tränare till priset av tolv. Att de passar Tage på sin barnavdelning medan jag tränar var det som fällde avgörandet. Gårdagens löprunda gav den hittills bästa kilometertiden, något som glädjer mig extra eftersom rundan jag springer här i Stockholm är rejält mycket backigare än den jag lufsade runt på i Berlin.

Vi har till och med kommit på en titel till vår att bli föräldrar-bok. Att titeln kom till före innehållet är dessutom helt i sin ordning, båda mina romaner var titellagda långt innan jag hade börjat skriva dem.

Men okej, om jag fick önska något i den här vardagen så skulle det kanske vara att jag prioriterade mitt eget, icke jobbanknutna skrivande lite mer.

Snart. Tror och hoppas jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.