Vänster eller höger, det är frågan

hogerhanden.jpg

Alltså, hur ofta använder jag en penna och skriver något för hand nu för tiden? Väldigt sällan. Hur ofta använder jag en datormus eller en styrplatta? Väldigt ofta. Vilken hand använder jag när jag skriver med en penna? Vänster. Vilken hand använder jag för att styra musen och pekdonet? Höger.

Säg mig – med vilken rätt kallar jag mig i detta moderna tidevarv för vänsterhänt?

3 reaktioner till “Vänster eller höger, det är frågan”

  1. Har du någonsin fått en linjal på handen? För du är inte vänsterhänt om du inte LIIIDIT.

  2. Jag kom ju visserligen på i efterhand att jag faktiskt håller racketen i vänster hand när jag utövar sport också, så lite vänsterhänt är jag nog trots allt fortfarande, trots pennavsaknaden.

Kommentarer är stängda.