I väntan på vadå?

Eftersom kvällens Steve Jobs-keynote so far är den segaste jag någonsin följt live (de har visat tredjepartsprogram för iPhonen i en dryg halvtimme nu) passar jag på att lägga ut en bild på böckerna jag shoppade på Pocketshop i dag istället.

ivantan.jpg

Man kan ju tycka att det är lite konstigt att jag shoppat ”Chockdoktrinen” i pocket trots att jag intervjuat Naomi Klein om boken två gånger, men jag tvingas faktiskt erkänna att jag inte hann läsa ut den innan den här gången heller. Men nu, när jag äger den i läsvänligt format till skillnad från inbunden tegelsten, ska det banne mig snart ske. ”En halv gul sol” har jag varit sugen på ända sedan min kollega Erika kom tillbaka till kontoret efter att ha intervjuat Chimamanda Ngozi Adichie förra året och sprudlande utbrast åh Daniel det borde ha varit du som intervjuade henne hon var så söt att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen du skulle ha älskat henne! vilket jag är övertygad om att hon hade helt rätt i.

Åh, nu har de slutat dema de där aptråkiga programmen. Visa den nya telefonjäkeln nu då!

——

Hm hm. 11 juli alltså. Turbo-3G. GPS. Lite lite lättare och smalare. Men fortfarande bara 16 gb minne och kamera på två megapixlar. Jag är inte helt övertygad trots allt.

Och när när när ska de egentligen uppdatera Macbook Air så att jag kan shoppa ny dator? Snälla kom igen nu, det har gått ett halvår sedan den släpptes, min fyraåriga Powerbook gråter av ålderdom under mina fingrar just i detta ögonblick, visa lite barmhärtighet.

3 reaktioner till “I väntan på vadå?”

  1. Gråter var ordet. Känner mig rätt nöjd med min 13″ macbook. Har trots allt fått ny laddare (eftersom den gamla be gick självmord) och nytt batteri (eftersom den kortslöts av laddaren). Men Apple är verkligen sjukt beroendeframkallande.

  2. Well, jag får erkänna att mina kunskaper i Linux är rätt ringa, men efter att ha läst den här jämförelsen i Linux Magazine mellan Ubuntu och Leopard, så ser jag ingen direkt orsak till varför jag skulle vilja överge mitt älskade Apple-tempel.

    http://www.linux-mag.com/id/4641

    Däremot skulle jag mycket väl kunna tänka mig att installera en Linuxpartition på min nya mac när jag köpt den bara för att det är roligt att testa.

Kommentarer är stängda.