Tune in!

Jobbar i dag igen. Det är fortfarande julstiltje i rapporteringen, lite teknikstrul att brottas med, jag har kokat bryggkaffe vilket gladde de andra helgjobbarna som tröttnat på maskinernas brygd och någon hade med sig en fin överbliven surdegskaka som jag medelklassmumsar på.

Men det var egentligen inte det jag ville meddela omvärlden i dag.

Nej, jag ville mest bara påannonsera att jag i morgon bitti ska vara med i radion en hel timme. Jomenvisst, trots att jag är superledig i morgon för att använda kvällstidningsspråk så tänker jag bege mig till radiohuset till och med tidigare än vanligt för att medverka i etern mellan klockan åtta och nio. Jag och programledaren Anna-Karin Andersson ska då försöka summera nöjes- och kulturåret i Stockholm i ett antal punkter. Det lär knappast bli heltäckande, men förhoppningsvis helt okej jullovsradio.

Så slå på radion klockan åtta i morgon bitti, P4 Stockholm 103,3 mhz. Och nej, det är inte en ursäkt om man råkar bo i andra delar av landet, för det går alldeles utmärkt att lyssna via nätet, länk finns på ”God morgon Stockholms” sajt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.