Post Format

Tillbaka till nutiden

Det är väl på något sätt symptomatiskt, att när min sista ungdomliga jul infaller, den där uppväxtens firandemönster fortfarande är intakt före babyns ankomst, ja då sitter jag hemma hos mamma hela juldagens kväll. Inget Princess, inget besök på Lillpuben, ingen jägermeister överhuvudtaget.

En smula tråkigt kändes det, men samtidigt var jag oväntat obrydd i mammas soffa med någon Tolkienfilm rullandes på tvn och datorn i famnen.

Men mina nostalginojor har aldrig handlat om Sandviken, så bladet blev rätt lätt att vända.

Nu åker jag söderut mot dagens jobb i Stockholm. Några kändisar har bråkat, andra har separerat, musiker har dött och i övrigt verkar nöjesvärlden ha stått stilla. En typisk julhelg.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Markerade fält är obligatoriska *.