True faith

new order.jpgJag har, mig veterligen för första gången, fått ett inlägg som åtminstone för tillfället ligger bland de övre på bloggportalen intressant.se. Det lönar sig tydligen att skriva om politik om man vill bli klickad på. Eller så är det stöld av New Order-titlar som är tricket.

Själv drömmer jag dock om en framtid när det kanske återigen fastnar ett eller annat inlägg på den där sajten som inte handlar om politik i en eller annan form.

UPPDATERING: Nähä, knappa två timmar senare är man tydligen inte så het längre, och finns inte längre med i klicktoppen.

En kommentar till “True faith”

  1. [URL]http://www.giovanni.spreco.org[/URL] [URL]http://www.vino.scafandro.org[/URL] [URL]http://www.musica.scafandro.org[/URL] [URL]http://www.sesso.giuria.org[/URL] [URL]http://www.museo.scafandro.org[/URL] [URL]http://www.italia.scafandro.org[/URL] [URL]http://www.telefono.scafandro.org[/URL] [URL]http://www.mani.giuria.org[/URL] [URL]http://www.fido.spreco.org[/URL] [URL]http://www.manda.scafandro.org[/URL] [URL]http://www.ebay.scafandro.org[/URL] [URL]http://www.meteo.giuria.org[/URL] [URL]http://www.taxi.giuria.org[/URL] [URL]http://www.foto.spreco.org[/URL] [URL]http://www.animali.giuria.org[/URL] [URL]http://www.nuda.scafandro.org[/URL] [URL]http://www.tempo.giuria.org[/URL] [URL]http://www.giorgia-palmas.spreco.org[/URL] [URL]http://www.cellulari.spreco.org[/URL] [URL]http://www.bellezza.spreco.org[/URL] [URL]http://www.motori.spreco.org[/URL] [URL]http://www.puglia.scafandro.org[/URL] [URL]http://www.dizionario.giuria.org[/URL] [URL]http://www.ragazzi.spreco.org[/URL] [URL]http://www.informatica.scafandro.org[/URL] [URL]http://www.erotismo.spreco.org[/URL] [URL]http://www.porn.giuria.org[/URL] [URL]http://www.poco.giuria.org[/URL] [URL]http://www.tesoro.spreco.org[/URL] [URL]http://www.valentino-rossi.giuria.org[/URL]

Kommentarer är stängda.