Text och snuvig tomte

Ja, jag har faktiskt skrivit i dag. Visserligen bara lite drygt en sida, men förhoppningsvis orkar jag skriva några rader till, eller åtminstone gå igenom det jag fått ur mig. Det är något helt nytt, rätt annorlunda, och jag har ingen aning om det är bra eller inte, det tar ett tag innan jag kan avgöra det. Texten har sin grund i det jag kom på när jag lullade hem en lördagsnatt för ett par veckor sedan och plitade ner tankarna på en totalt oläslig lapp. Det är kanske inte så sympatiskt till sin form, men jag tror att det är skrivet i en ton som är vinnande i längden, när man ser poängen, när man lär känna personen bakom de rätt beräknande tankarna. När han tröttnat, när han … kanske blir snäll, när han åtminstone försöker bli snäll.

Hm, det här är inte alls särskilt lättförståeligt antar jag. Kanske är det precis vad som är meningen.

Någon har hittat hit efter att ha googlat Tomten kom med snuva. Hoho.