Tack för alla fina datorstunder vi haft

applejag

Det börjar bli dags att sätta punkt. Tio dagar i San Francisco kan sammanfattas i … internet. För sällan har vi väl haft så många gemensamma och mysiga surfstunder som här på den amerikanska västkusten – jag, Johanna och Fredrik. Mycket av det vi gjort har också varit nätrelaterat på ett eller annat sätt: De många besöken på Lori’s Diner som alltid avslutades med surfning på deras gratis nätverk, roadtripen upp i Marin County vars höjdpunkt blev Walmartbesöket där Fredrik köpte en netbook, studiebesöket på Googles högkvarter där jag blev frälst och såväl Johanna som Fredrik fann inspiration till finfina blogginlägg, de många besöken på Apple Store som kröntes med ett inköp av en Mac Mini som ska agera mediacentral där hemma, mitt fluktande utanför Moscone Center där Apples utvecklarkonferens WWDC drar igång på måndag, mina många … nej, vi slutar där innan jag framstår som en total nörd.

Allt har så klart inte varit datorrelaterat. Trots all tid framför skärmen har jag under de här tio dagarna gått över 10 000 steg per dag, det pågår ju en stegtävling där hemma gubevars, och bara för att jag har semester kan jag ju inte negligera plikterna gentemot laget Walk for Gold. Jag har dessutom badat två gånger, visserligen bara i pool, men ändå. Dessutom har vi besökt ett stort antal boklådor, besök som förhoppningsvis kommer att resultera i något konkret inom en greppbar framtid. Ja, förutom att vi diskuterade ämnet i veckans DJtv då. Vi hann även med ett 3D-premiärbesök, vi såg den alldeles bedårande ”Up”.

3dmovie

Dags att avrunda och packa ihop sig. Hej så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.