Let’s get this vardag on the road

Hemma. Åh ljuva hemma. Efter vad som känns som ett halvår på vift i schlager-, öst- samt västerled – brer nu vardagen ut sig framför mig med allt vad det innebär. Jag har haft mycket ofantligt roligt under det halvår som gått, men nu ser jag framåt med stor glädje och lättnad.

Jag tänker inleda vardagen med att promenera runt Karlbergs sjö med en sproilans Audiblebok i lurarna, har ännu inte bestämt mig för vilken det blir.

Men först ska jag hänga tvätt.

——

Och just det ja. Frågan som vi ställde oss i slutet av december i DJtv – kommer Peter Englund att fortsätta blogga när han blir ständig sekreterare? – har nu visat sig få svaret nej. Väldigt tråkigt då Englund i mina ögon haft Sveriges i särklass bästa författarblogg – inte minst för det myllrande kommentarsliv hans blogg haft – men inte så oväntat.

En kommentar till “Let’s get this vardag on the road”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.