Subtle changes

Ända sedan jag hörde Sambassadeur för första gången 2004 har jag varit ett stort fan. De melankoliska melodierna och den vackra sången slår an något i mitt sentimentala inre och passar mitt minnesjunkeri något alldeles förträffligt och i slutet av oktober släpps äntligen deras nya album och som jag har längtat.

Redan nu snurrar dock nya singeln ”Subtle changes” friskt på P3 och likt gruppens tidigare singlar är det svidande vackert och den här gången därtill en mer pompös ljudbild vilket jag faller som en fura för. Så gör som jag, skynda skynda till Labradors sajt där man får ladda ner singeln alldeles gratis alldeles lagligt. ”Subtle changes” är  utan tvekan veckans låt.

Men det finns ju tyvärr ingen video, ännu i alla fall. Så jag bjuder på finfina nutidsklassikern ”New moon” från deras självbetitlade debutalbum istället. Enjoy, som Coca-Cola sa.

En kommentar till “Subtle changes”

  1. Jag håller verkligen med! Sambassadeur är ett av mina absoluta favoritband och de gör ju helt underbart vacker och melankoliska pärlor till låtar som ”Between The Lines” och ”Kate”. ”Subtle Changes” är en av de mest underbara låtar jag hört på väldigt länge. Ett måste!

Kommentarer är stängda.