Startskott för Blogg 100

I dag är det premiär för årets upplaga av Blogg 100, Fredrik Wass initiativ som nu är inne på sjätte året där tanken är att man ska försöka hålla i sitt bloggande i gång 100 dagar i sträck.

Precis som i fjol kommer det för mig illa i tiden eftersom jag för andra året i rad har en massiv Virus-deadline hängande över mig, men i år kan jag i alla fall vara öppen med att så är fallet. I fjol när jag satt och skrev var Storytel Original-projektet ännu inte offentliggjort, jag presenterade Virus här i spalterna först veckan efter att det årets Blogg 100 gått i mål.

Hur som helst. Jag ska göra ett ärligt försök även denna gång, även om det säkerligen kommer att bli en hel del fem i tolv-inlägg utan större substans. Men det går ju att hitta substans även i det lilla. I fjol landade jag på 95 inlägg under de 100 dagarna.

Jag siktar väl på minst 96 i år då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *