Stadshelg

Stockholm på solokvisten i helgen, drinkar och södermiddag i Nytorgskrokarna följt av Telefonplanshäng med Peter där jag spelade stora mängder rundpingis och till min stora glädje vann ett gäng omgångar. Vi hade firat klart min fyrtioårsdag (ett halvår försenat) först framåt tretiden då jag ramlade in i lägenheten bara för att väckas 07.48 av att Ejda ringde och ville fejstajma. Svårt att säga nej till ett sådant här charmtroll.

image

Lappade ihop kroppen större delen av lördagen, gick på The Martian, åt pizza samt indiskt (inte samtidigt) samt avslutade kvällen med att se Beasts of no Nation på Netflix. Som sann småbarnsförälder vaknade jag därefter 06.10 på söndagsmorgonen helt utan anledning, vilket i alla fall ledde till det goda att jag fick en bra start på dagen och en hel del grejer gjort, vilodagen till trots.

Avslutade med middag med Mattias på Flippin Burger i går kväll, som ju numera huserar bara 40 meter från min gamla Odenplanslägenhet. Spenderade således promenaden hemåt med att minnas på det där typiskt bitterljuva sättet. Gotta love being a minnesjunkie.

Nu redan sedan en timme ute på caféfrukost för lite småjobb innan jag drar mot flygbussen. Väl uppe i Vittangi är det nu min tur att vara ensam med barnen i tre dagar, jag och Johanna kommer bokstavligen att passera varandra på Kiruna flygplats.

Hej då Stockholm. Syns igen nästa månad, då med de små i släptåg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.