Sommartorka hej hej sommartorka

Jag chefar på redaktionen i två veckor nu tills jag går på semester. I går ringde telefonen tre gånger under de nio timmar jag befann mig i kontorslandskapet.

Första gången ringde vår fina vikarie Nils, som var ledig för dagen. Han undrade om texten han lämnat efter sig gick att läsa. Jo tack, finfint serru, sa jag.

Andra gången ringde vår fina frilansare Anna, som undrade om vi eventuellt ville ha någon sorts bevakning från Bruce Springsteens Göteborgskonsert eftersom hon ändå skulle dit. Tack men nej tack fast kanske kanske, sa jag.

Tredje gången ringde min fina kollega Kristin, som inte orkade gå de sju metrarna mellan våra skrivbord. Hon undrade varför jag hade skickat ett mejl två gånger när jag bara behövde sända det en gång. Fucking jävla pc, sa jag.

Det är ett hårt jobb men någon måste göra det.

2 reaktioner till “Sommartorka hej hej sommartorka”

  1. Själv har jag spenderat min förmiddag på jobbet med att titta på Meeting people is easy på You tube. Jag har också svarat på ett mail och varit inne på Facebook där jag har bytt profilbild. Det är lätt att bli utarbetad så här på sommaren.

Kommentarer är stängda.