Inget bindestreck. Och ett k. Too hard?

Alltså jag förstår inte varför det ska vara så svårt. Jag har yrat om det förr, men vad hjälpte det. Företaget jag jobbar på heter TT Spektra. Ingenting annat. Inte TT-spektra. Inte TT.SPECTRA. Inte TT Spectra. Inte … ja ni fattar. I dag är det SvD som kallat oss det förstnämnda och jag tycker ärligt talat att det är respektlöst. För det är inte komplicerat. Och det är inte första gången. Och vi jobbar i samma bransch, vi borde ha vett nog att stava varandras namn rätt. Det är inte som att det vimlar av nyhetsbyråer på den svenska marknaden. Och ja, ordet spektra har alltid stavats just så (även om ju det var korrekt just den här gången). Spektra är inte ens ett konstigt ord. Och nej, vi brukar mig veterligen inte sätta bindestreck mellan fristående ord.

Ja det är kanske en petitess och ja jag sov alldeles för dåligt i natt men när det händer gång på gång på gång så blir jag faktiskt sur på riktigt.