Sommarbilder hej hej

Pixel och jag

Jag städade ur det sista i gamla lägenheten i går, lämnade över nycklarna vid sjutiden på kvällen och ja det kändes en smula sorgligt när jag låste dörren för sista gången. Fem och ett halvt år sätter sina spår, och då inte bara i form av jobbiga avlagringar i badkaret som man måste skrubba sig svettig för att få bort.

Avslutade kvällen med att lägga upp lite Flickrbilder så att jag har en tom telefon redo för nya intryck när nu semestern tar sin början. Faktum är att det här blogginlägget är skrivet inifrån Flickr som ett test. Jag har redan insett att om det ska bli en vana, så måste jag bredda huvudspalten i bloggen till 500 pixlar från nuvarande 460. Hm.

Semester. Okej, dags att gå till ett fik och börja textredigera då, antar jag.

——

Inte helt nöjd med Flickrbloggandet, så jag har nu gått in i efterhand och putsat lite. Måste nog fråga nu hemkomne Fredrik – yay! – om lite råd. Han är ju ändå Flickrexperten.

3 reaktioner till “Sommarbilder hej hej”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *