Snurr, frid och beröm

Snurrig morgon. Tage fick för sig att gå upp 04.15, Johanna sprang till jobbet med min dator i väskan (vilket dock förde med sig det goda att jag fick anledning att dra igång min älskade gamla Powerbook) och jag lyckades med nöd och näppe få en väldigt tjurig son att ta sin tupplur tills jag skulle göra en hastigt bestämd telefonintervju för Internetworld.

Nu är dock ordningen återställd och jag borde väl gå och väcka barnet så att han inte sover bort hela dagen och pajar ännu en natts sömn. Det är så dubbelt det där, samtidigt som jag vet att jag verkligen borde ruska liv i honom är det ju också så obeskrivligt fridfullt att jag i detta nu tillåts ligga i sängen med datorn och bara vara.

Nåväl.

Fick för övrigt den här bilden skickad till mig från min pocketförläggare i går, tagen på Pocketshop på Centralen. Mer sådant!

2 reaktioner till “Snurr, frid och beröm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.