Snart i en statlig server nära dig

Efter morgonens meningslösa bloggande drar jag mitt lilla strå till stacken och kommer här med ett kort och snärtigt inlägg om ett något viktigare ämne:

Från och med tisdag kommer i princip allt vi gör och skriver på internet att övervakas av den svenska staten med hjälp av den nya FRA-lagen. George Orwell skulle inte vara stolt, men ledningen för sanningsministeriet i ”1984” skulle ha knutit sina nävar och sagt well done! Det tycker jag är rätt dumt.

Anders Mildner skriver bra i Sydsvenskan om medietystnaden, här finns en sajt om det hela och här huserar den obligatoriska Facebookgruppen, som jag för en gångs skull faktiskt joinat.

PS. Och för de som undrar så blev det ingen McDonaldsfrukost, jag kom för sent och orkade inte göra en Falling down. Sug på den vetskapen, staten. DS.