Sätt in bra rubrik här

Var på ett litet husmingel hos Forum AID i går där min kompis Be jobbar. Ingemar, en bekant från flera håll, sa att min blogg var trevlig och träffsäker, eller så var det jag som var det, det går väl oftast på ett ut, men på sant bruksortsmanér pratade jag ner hans ord, den var bättre förr sa jag, då fanns det schvung och stuns, jag hade något att säga. Nu … nä jag vet inte. Ibland kanske.

Trevlig och träffsäker. I dag känner jag mig långt i från de epiteten. Dessutom har jag ett hål i min kind och borde skriva en författarskola, hur nu det ska gå till med mitt dova sinne. Senare. Någon gång. Kanske.

Jag skulle vilja gå i ide. Inte från något speciellt, särskilt eller specifikt, mest från lite av allt tror jag. Men till det finns ingen tid.

2 reaktioner till “Sätt in bra rubrik här”

  1. Varför har du ett hål i din kind? Hoppas det inte kom till igår 🙂 Jag vill också gå i ide idag.

  2. Nej nej nej, jag var helt hel när jag lämnade era lokaler! Men jag är så skral så skral, ett litet skrammelskåp. Och kindjäkeln är snart hel igen.

Kommentarer är stängda.