Sjukuppdatering

Saker jag hittills sysselsatt mig med i dagens sjukstuga:

• Lyssnat på Robyns With every heartbeat sisådär fem gånger, varvat med Meat Boys remix av samma låt.

• Stått vid spegeln och funderat över om mina skrattrynkor blivit djupare på sistone. Och om så är fallet, beror det på att jag börjar bli gammal eller skrattar mer och mer ju längre livet går?

• Legat i sängen och försökt läsa/sova/läsa/sova.

• Öppnat ett tomt Worddokument och tänkt att jag borde skriva något. Dokumentet skrattar mig dock fortfarande rått och tomt i ansiktet (oklart om det har skrattrynkor).

• Pratat i telefonen med pappa och i samma veva lyckats laga mitt strykjärn av misstag. Så nej, jag behöver inget nytt strykjärn i julklapp ändå när det kommer till kritan.

• Smort in bröstet med tigerbalsam två gånger. Satan vad det bränner skönt/konstigt.

• Pratat med en jobbkompis i telefonen som ringde och frågade om hon borde köpa skivor av typen dvd-r eller dvd+r när hon ska göra backup av sin dator. Jag föreslog dvd-r, funkar alltid.

• Chattat med min vän Jennie några minuter och för ett ögonblick trott att hon varit på lägenhetsvisning i Vänersborg. Sedan fick jag veta att även Atlasområdet kallas Lilla Paris.

• Hittat den här väldigt roliga grejen på Idolator:

putin.jpg

8 reaktioner till “Sjukuppdatering”

  1. Samma sak som med hot whiskeyn i förra inlägget, lutheranen klarar inte film eller tv i dagsljus (dock älskar jag att gå på bio på dagtid, konstigt nog). Jag måste ha feber för att bryta mot det, och det tror jag inte jag har, åtminstone inte tillräckligt hög.

  2. Nejje! dvd-r eller dvd+r beror ju på vilken brännare man har ju! En del klarar visserligen båda… men om din kollegas är dvd+r så är hon RÖKT! Förresten har jag hört att dvd+r ska vara lite bättre (jag hörde det av… av nån tuff på stan, säkert).

  3. Men i just det här fallet så vet jag att det fungerar med dvd-r, för datorn som det skulle brännas på har tidigare varit i min ägo…

  4. det här var lite sjukt eller nåt, läste din bok… förra vintern(?) och gillade den verkligen och helt plötsligt har man hamnat på din blogg. well, konstigare saker händer väl. bra jobbat iaf, när kommer nästa bok så jag vet när jag ska lägga undan slantar?

  5. insolens: Du kan nog lugnt spendera dina slantar på annat ett tag, för det tar nog ett bra tag innan det finns en ny roman i butik, minst ett år, troligen mer. Ett och ett halvt kanske, om jag fortsätter i den här takten.

Kommentarer är stängda.