Shaken och lätt disturbed

Jag har sovit alldeles alldeles för lite i natt. Jag har vridit, vänt, snurrat, bökat och varit allmänt hopplös. Kanske för att jag var ute en sväng i går, kanske för att det var typ fullmåne, kanske för att det bara var en sån natt.

Eftersom jag inte börjar jobba förrän klockan tio hade jag ställt klockan på först tio över nio, för att minimera skadan. Men så sätter, som vanligt, helvetesmaskinen igång nere på gatan klockan tjugo i åtta. Aaargh!

Jag förstår inte riktigt vad den här maskinen gör. Det finns ett parkeringsgarage under mitt hus. Det går slangar från den gula tingesten (okej, tingesten är i sig en container, maskinen står inne i containern antar jag) ner i garaget, och det springer byggubbar fram och tillbaka mellan den här plåtlådan och garaget dagarna i ända. Jag antar att de gör något viktigt. Jag hoppas att de gör något viktigt, för nu har mitt hus skakat i fyra veckor och har jag förstått saken rätt ska det fortsätta skaka ända till nästa år någon gång.

Oh well, jag brukar ju reta mig på de människor som kräver tyst och lugn trots att de bosatt sig innanför tullarna, så jag ska väl inte gnälla om det här alltför länge. Men måste det skaka så mycket?

In other news så googlade någon på frasen framtidens pingis i går och hamnade hos mig. Personen blev dock en kortvarig besökare.

Nu frukost. Lite clear eyes vore också toppen.