Rekreation i Jukkasjärvi

Det var ju som sagt inte bara jobb i Kiruna den gångna helgen. Även om jag tyckte att vi slet rätt hårt så hann vi även med lite turistande, bland annat tog vi som jag tidigare nämnt en liten busstur till ishotellet i Jukkasjärvi på lördagen. Och eftersom Marko har sin tv-kamera klistrad mot axeln dygnet runt, så förevigades självklart trippen.

Senast han gjorde ett klipp, när vi var i Göteborg och jag filmades ätandes pizza i pressrummet, protesterade jag högljutt när han inte gjorde någon redigering utan bara levererade en råfil som jag fick lägga upp om jag så önskade. Kanske härsknade han till över mitt gnäll, för den här gången tog han istället i från tårna. Enjoy.

En kommentar till “Rekreation i Jukkasjärvi”

  1. Vinn en bok!

    Genom att svara på några frågor om bla senast lästa bok så har man möjlighet att vinna en bok som heter ”15 gånger Asien” som är en reseskildring. Jag har själv läst boken och rekommenderar den.

    15 resenärer ger sin bild av en liten del av Asien. Det handlar om starka upplevelser, möten med människor och främmande kulturer, och tankar som uppstår i samband med dessa. Det handlar också om äventyr, naturupplevelser, och meditation. Länder som är representerade i boken ”15 gånger Asien” är Indien, Singapore, Laos, Vietnam, Thailand, Kambodja, Malaysia, Indonesien, Kina och Bangladesh. Länk till utlottning av boken: http://www.boktipset.nu/senastenytt.html

Kommentarer är stängda.