Rampljuset och jag

I fredags var jag som jag tidigare nämnt i Umeå, och deltog i ett samtal om bokens framtid på litteraturfestivalen Littfest. Samtalet filmades även och sändes live via Bambuser, och kan så klart fortfarande ses. Kolla in vetja.

Det blev ett trevligt, om än kanske något spretande, samtal mellan mig, Per Helin från Publit och Christer Nylander från riksdagens kulturutskott – och jag fick helt klart blodad tand. Jag vill medverka i fler sådana här samtal, jag vill sitta på en scen och babbla om litteraturen, bokbranschen och mitt författande varje dag! Eller åtminstone varje vecka. Kom igen, anordna fler grejer – och bjud in mig!

Hm. När jag tänker efter så gör ju jag och Johanna visserligen något liknande när vi gör DJtv varje vecka – även om vi aldrig spelat in inför livepublik – men mycket vill alltid ha mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.