Premiärdags för Fäbodbröllopet

Ja men glad midsommar på er ute i provinserna! Tänkte bara påminna om att i morgon på midsommardagen 26 juni (från och med klockan sju på morgonen om jag är korrekt informerad) går det att lyssna på min Skymningsland-rysare Fäbodbröllopet i Sveriges Radios app, eller via den här direktlänken. Föredrar man att lyssna traditionellt via sin transistorradio, så sänds den i P1 lördag 10 juli klockan 14.30. Tune in!

Nedan följer en liten allmän trailer för säsongen. Inför P1-sändningen av Fäbodbröllopet så kommer det även att läggas ut en särskild trailer för just mitt bidrag, där jag pratar lite om handlingen. Kommer så klart att posta även den här i spalterna.

Nu är det äntligen premiär för säsong fem av rysarpodden Skymningsland! I den femte säsongen blir det nyskrivna skräcknoveller av Peter Fröberg Idling, Elisabeth Östnäs, Daniel Åberg, Gustav Tegby, Rahma Omar och Åsa Schwarz. I vanlig ordning berättas alla novellerna av Lennart Jähkel. Alla avsnitt släpps i appen Sveriges Radio 26 juni och kommer att sändas på lördagar i P1 i sex veckor framöver.

2 reaktioner till “Premiärdags för Fäbodbröllopet”

  1. Hej, kanske lite långsökt men råkar du ha tillgång till ljudfiler av skymningsland? Vill gärna lyssna på flera avsnitt igen men allt verkar vara borttaget. Har provat kontakta folk som producerat podden men ännu inte fått napp. Tack på förhand!
    Mvh. J

    1. Hej! Nej, tyvärr har jag inte det. Tycker också att det är väldigt synd att avsnitten plockats bort, jag hade gärna sett att de varit tillgängliga även framöver. Tråkigt när det man skapat inte längre går att få fatt i.

Kommentarer är stängda.