Pelle Kanin, tvätt och Prosecco

Bra lördag i enkelhetens tecken.

Tage väckte mig kvart i åtta med frukost som han gjort i ordning åt mig – kanske inte exakt som jag skulle gjort den själv och jag tror att han hade fixat den åtminstone en timme innan han väckte mig sett till hur mycket osten hade börjat svettas, men jag åt den ändå tacksamt. Därefter kom Ejda hem från mommon lagom till familjegympan vid tio, där jag unnade mig ett halvtimmespass under ledning av Tages idrottslärare Moa, som kommer att kännas rejält i låren i morgon. Därefter hem för att utfodra mig själv och Tages gejmingpolare med köttbullar och potatismos (Ejda krävde att få kalla pannkakor, som turligt nog fanns i kylskåpet), ett par snabba maskiner tvätt varefter vi hastade iväg till bion där jag och Ejda sålde godis och läsk i cafét en timme innan det var dags för Pelle Kanin, som jag måste säga att jag gillade oväntat mycket. Efteråt städade vi bioläktaren och låste Folkets Hus, innan det var dags för ytterligare en tvätt på hemmaplan och middag, Johanna gjorde spaghetti och köttfärssås. Därefter dök kusin Ville upp för översovning och Mello drog igång, Ejda blev lite ledsen när ingen av hennes favoriter gick vidare. Nu har jag städat undan dagens barnstök och övriga verkar ha slocknat på övervåningen. Nåväl – det betyder mer Prosecco till mig ur den redan öppnade flaskan.

I morgon: Snöskottningen jag undvek i dag, trots stundtals ymnigt snöfall. Yay.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *