OMFG

Under en av mina tunnelbanefärder på Manhattan satt jag som vanligt och bläddrade i AM New York, den något mer matiga gratistidningen till skillnad från Metro, när nymoralisten inom mig hajade till och smått förläget utbrast nämen! rakt ut i den mullrande vagnen. Nu var ju det här som sagt i New York där osedvanligt många människor går omkring och pratar för sig själva, så ingen tog ju notis om den mumlande och rodnande svensken, men ändå.

Orsaken till min harklighet var följande annons:

omfg.jpg

Missförstå mig inte, jag är lika mycket ”Gossip girl”-junkie som någon annan, men jag tyckte bara att annonsen var lite … ja, låt oss säga väl porrig med tanke på att serien ändå handlar om kids på mellan femton och sjutton år. Väl hemma på kammaren i Harlem plåtade jag sidan och tänkte potentiellt blogginlägg, varefter jag genast glömde bort det.

Nu läser jag dock att PTC, vilket jag tror är någon sorts amerikansk variant av Hem & skola som alla sjuttiotalister minns som den där organisationen som förklarade krig mot videovåldet och annat skoj på åttiotalet, även de gått i taket mot kampanjen i fråga och kräver bojkott och hej och hå.

Jag och Hem & Skola hand i hand. Oh my fucking god.

En kommentar till “OMFG”

  1. Ja, den kanske var lite i snuskigaste slaget om man nu ser till åldern, som du säger. 🙂

Kommentarer är stängda.