Olika som bär

IMG_0361

Man hoppas ju nästan att DN och Svenskan haft kontakt över redaktionsgränserna inför det här. Okej, kör ni positiva vinkeln så tar vi gnällspikarna?

4 reaktioner till “Olika som bär”

  1. Briljant, Daniel!

    Det har hänt en del med ditt teknikfokus också sedan du ondgjorde dig över sms:ens bidrag till förflacningen av skrivspråket i Situation Sthlm för ett antal år sedan. Kul!

    Följer din blogg med stort intresse sedan en tid.

    /Victor E

  2. Ja, det var ju en bra text, så det är ju kul att den återanvändes.

    Ja, vi ses! Tyvärr inte på bokmässan. Åtminstone inte i år. Första gången jag inte är där sedan 2001. Jag har bestämt mig för att anamma den där snobbiga attityden etablerade författare brukar slänga sig med: ”Jag åker inte till bokmässan om jag inte har kommit med någon bok”. Nu gäller det bara att få ut den där boken. Harvar just nu på med vad jag hoppas är sluttampen med en novellsamling. Håll tummarna… Lycka till med ditt och Johannas snack därnere!

Kommentarer är stängda.