New York City Family

När årets bokmässa i Göteborg är avklarad i slutet av september ska vi dra västerut. Tre månader i New York, vi tänker oss en Paul Auster/Siri Hustvedt-liknande tillvaro i trakterna kring Park Slope i Brooklyn.

Men för att kunna göra det måste vi ju ha någonstans att bo. Och vi ligger precis i startfasen för att försöka hitta en lägenhet, tänkte väl gå de vanliga vägarna via Craigslist och så, men det förhindrar ju inte att vi flaggar för boende här heller!

Så:

Om du vet någon, eller själv råkar vara en sådan, som har ett bra boende anpassat för två vuxna och en bebis att erbjuda mellan månaderna oktober-december i New York, helst i trakterna kring Park Slope i Brooklyn men Manhattan är naturligtvis också intressant – tveka inte att höra av dig medelst mejl, tweet eller kommentar.

4 reaktioner till “New York City Family”

  1. Åh vad spännande, ser framemot Auster/Hustevedtska rapporteringar sen närdet beger sig!

    Söt bild förresten, Tage ser väldigt nöjd ut över att bli en New York-bo. Helt rätt 🙂

  2. Vi gjorde nyss en sån tripp med vår 7 månader gamla son. I mars/april. Vi tänkte först Park Slope, men hamnade i Fort Greene. Är SÅ glad att det blev så. Har bott i PS förr och jag tycker (sorgligt nog) att det har blivit mycket sämre än vad det var för några år sen. Favoriterna nu är faktiskt just Fort Greene och Clinton Hill och sen Cobble Hill och Carroll Gardens. Och alla dessa ligger ju sjukt nära just Park Slope. Dessutom är det mer okej priser. Kan tipsa om en enorm mängd fina grejer i området om ni vill ha såna tips. Och saker som kan vara bra att tänka på just med kiddo. Det slutade med att vi lånade en väns lägenhet, innan dess irrade vi på CL och på http://www.sublet.com/. Hoppas ni hittar något bra ställe.

  3. Tips kommer vi absolut att vilja ha vad det lider, särskilt barnrelaterade grejer! Och tack för länken till Sublet, vi ska kika där också nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.