Mycket väsen för ingenting

Jag började skriva ett rätt långt inlägg om morgonbestyr. Om tidningskaos. Om sortering av olika delar, i vilken ordning de ska läsas för bästa resultat, vilka jag undviker, hur jag går till väga, hur jag försöker komma ihåg att lägga kulturdelarna i Peterhögen under min röda bänk, hur det till sist alltid blir en villervalla med motordelar, annonsbilagor för tillväxtregioner och bioteknikparker jag aldrig hört talas om och hur det till sist brukar avslutas med att jag läser Svenskans A-del när jag äter frukost. Ja om jag inte ska iväg och äta brunch som i dag då, de morgnarna lägger jag oftast den delen i väskan för att läsa efter maten men så förblir den oftast liggande oläst där till nästa dag.

Men så blev det så ofantligt tråkigt och meningslöst och jag raderade allt. Och skrev det här intressanta inlägget istället.