Jag slokar med öronen

Morgan är här på besök. Jag har placerat honom i min soffa för att han ska gå igenom filmmanuset ordentligt samtidigt som jag sitter i köket och skaldar. Nyss kom han dock in till mig, med anklagande min runt sin mun, en bok i vardera hand och sa Vad fan menas med det här?

fantomerna.jpg

För jo, jag hade redan ett exemplar av ”Fantomerna”, en tidig pocketutgåva från 80-talet. Nu har jag aktivt bidragit till miljöförstöringen och därtill medverkat till att någon annan stackare blev utan sitt gratisexemplar från Adlibris. Jag skäms som en hund och kommer troligen att sloka med öronen resten av kvällen.

2 reaktioner till “Jag slokar med öronen”

  1. Tror mig veta att mannen med den anklagande minen själv har tre (fyra? snart fem?) exemplar av en och samma roman i sin egen bokhylla.

    ”Om jag ser den bara måste jag köpa den!”

    Låter vara osagt vilken.

Kommentarer är stängda.