Marcus Birro och jag (2)

I dag fick jag ett brev med posten. Eller rättare sagt en avi med posten om att jag hade fått ett brev. Brevet visade sig vara resultatet av mitt författarutbyte med Marcus Birro, han skickade mig böckerna Flyktsoda och Du är Christer Pettersson du också. Själv skickade jag honom en Dannyboypocket i början av veckan, trist att bara kunna skicka en bok när jag själv fick två, men i ärlighetens namn har jag ju helt enkelt ingen mer att skicka.

I vilket fall som helst, jag ska genast ta mig an Flyktsoda. Han skriver i sin hälsning att det är en synnerligen mörk historia som förhoppningsvis ändå kan ge viss tröst, så jag hoppas på det. Återkommer med synpunkter.

Och ja just ja – fick även Röster i Gästrikland på posten i dag. Det fyrasidiga utdraget från min bok såg fint ut, och de hade tagit hänsyn till de korranmärkningar jag hade på utskriften de skickade mig i augusti. Känns fint att vara antologiserad.

En kommentar till “Marcus Birro och jag (2)”

  1. Har läst Flyktsoda två gånger och det är som Marcus säger en mörk historia. Samtidigt är den otroligt tänkvärd.
    Hoppas du får en trevlig läsning.

    Ha det
    //Anna

Kommentarer är stängda.