Mäkta populär

Mellan klockan 01.18 i natt och 12.33 i dag fick jag 1253 spammejl till en adress som var kopplad till mejlkontot jag har för den här sajten. Alltså nästan två mejl per minut nonstop under elva timmar och en kvart. Man kan lugnt påstå att det blev ett sabla massa raderande när jag upptäckte det, särskilt eftersom det insprängt bland allt skräp låg några riktiga mejl, och samtliga spammejl hade olika avsändare, mottagare och ämnesinnehåll och således inte kunde filtreras på något smart sätt jag kunde klura ut. All världens spamrobotar var uppenbarligen ute efter att nita mig big time.

Vid lunchtid kallade jag in kavalleriet – webbhotellets supportavdelning. Några timmar senare var problemet åtgärdat och jag åter spamfri. Med ett litet problem – eventuella mejl som skickats till mig på min sajtadress mellan sisådär klockan 12-15 har obönhörligen gått upp i cyberrök, utan chans att återfinnas. Så om du, kära läsare, känner med dig att du mejlat mig i dag och nu tycker att den där Daniel Åberg verkar vara en synnerligen otrevlig typ som inte svarar på tilltal, vänligen mejla om så lovar jag svara så fort jag kommit hem från förlagets höstfest, som jag och min finfina röda slips nu ska bege oss iväg till.

En kommentar till “Mäkta populär”

  1. Haha, jag har inte svarat på ditt lunchmejl än, så det är väl jag som är en synnerligen otrevligt typ i det här fallet. 🙂

Kommentarer är stängda.