Gratis är tyvärr alltför gott

Galainvigning i går kväll med visning av Todd Fields nya Little children och därefter fest på Nordic Light Hotel. Jag gillade filmen rätt skarpt, även om jag tycker den var för lång samt hatade det ”realistiska” slutet. Jag vill inte spoilera eventuell tittning för någon så sluta läs det här stycket nu i sånt fall, men det borde allvarligt talat bli förbjudet enligt lag att göra Kate Winslet olycklig. Dessutom var skateboardincidenten skrattretande fånig. Men i övrigt en väldigt fin film.

Dessutom går jag ju runt och tänker på otrohet hela dagarna nu, och Little children skapade en orgie av tankar till romanens nya upplägg. Good.

Festen var för övrigt trevlig, men det borde också förbjudas enligt lag att ge bort alkohol gratis. Bad idea i dag. Kändistätheten var väl så där men trots detta ville varken MTV eller festivalens eget tv-team intervjua mig eller min vapendragare iPet. Men Andrea plåtade mig och henne med sin mobil i alla fall. Tyvärr såg jag rätt hiskelig ut.

Nu ska jag stryka en skjorta och gå till jobbet. Oh joy.