Loj, disträ och fast i stiltje. Tjoho.

Jag är trött i dag. Drömmer om en ljusare värld. Nja, det rör sig inte direkt på världsfredsnivå, mest att jag känner mig lite utled på tillvaron, jag vill ha en förändring, en positiv sådan, på något sätt. Det är för mycket stiltje i min värld. Det behöver inte vara omvälvande. Bara något. Please.

Lyssnar fortfarande på Taken by Trees. Ja ni ser, total stiltje i tillvaron, jag har inte läst klart ”Luftslottet som sprängdes” än heller. I kväll kanske, lite drygt hundra sidor kvar. Jag tycker fortfarande att det finns saker i detaljerna att störa sig på, men jag är mycket mer positiv nu efter maratonläsningen av de drygt trettonhundra sidorna del två och tre består av än efter den första boken.

Beställde som den nickedocka jag är, på blogguppmaning av Shampoo Rising-Annina, ”Ich bin ein bibliothekar!” i går från Adlibris. Upptäckte att beställningen av ”Krutrök, murbruk och delikatessdiskar”, som jag gjorde inför Berlinresan i maj, fortfarande låg och skvalpade i min kundvagn, hade tydligen inte bekräftat. Nu är den åtminstone på väg. Stiltjen bättras väl inte av att jag tydligen är disträ också.

Ska gå på ”Transformers” i dag. Gillade aldrig den serien när jag var ung och nördig, kanske bottnar det i något så enkelt som att motorer aldrig varit min grej. Känner mig loj. Åh vilken kul kille jag är i dag.

——

Jag väntar på ett par viktiga mejlsvar. De kommer inte. Jag blir nojig. Gick de inte iväg? Kanske cyberspace låg nere, kanske fastnade de i en server gudvetvar? Borde jag mejla igen? Nej, det framstår oproffsigt. Is i magen är det bästa. Mm, det har ju alltid varit min starka sida.