Om att lyckas möta kärleken

Det är onsdag, åtta dagar återstår innan den etthundrafjorton dagar långa arbetsfriheten inträder och jag lyssnar på Taken by Trees. Att påstå att jag ska vara ledig vore förmätet och förhoppningsvis helt felaktigt, två manus ska skrivas och det ska formligen spruta bokstäver ur fingrarna på mig. Jag hoppas på regn, regn och åter regn och tittar ut genom fönstret och tänker fortsätt så, good god, låtom det fortsätta falla. Läser Vassa Eggens funderingar kring kommande sommarbråk på kultursidorna och funderar över lämpligt ämne men hjärnan är som sirap, jag tror jag drabbats av bihåleinflammation light efter förkylningsfrenesin, det värker runt vänsterögat och all form av tankeverksamhet frestar på, skapar obehag.

Jag har skrivit här flera gånger att min nästa roman handlar om otrohet. Det gör den. Men jag har insett att den även handlar om kärlek och att lyckas mötas. Vilket väl på intet sätt utesluter otrohet när jag tänker efter.

2 reaktioner till “Om att lyckas möta kärleken”

  1. Ah, påbörjad bihåleinflammation ska stävjas med maxdos Ipren och maxdosnässpray i tre dagar. Ett litet tips bara.

Kommentarer är stängda.