Läs en e-bok-veckan

UPPDATERAT INLÄGG.

Tydligen så inleddes på söndagen läs en e-bokveckan. Det hela meddelas på en sajt som ser väldigt … oinbjudande ut, men låt nu inte det stoppa er, vetja. Ta chansen, läs på er dator, er läsplatta, er iPhone, er Androidlur, er iPad, er Samsung Galaxy, om nu någon i den verkliga världen skulle kunna tänkas ha en sådan.

Låna böckerna på biblioteket, köp dem hos nätbokhandlarna (Adlibris har en särskild e-böcker för under hundringen-flik just nu till exempel) eller ladda ner min egen ”Vi har redan sagt hej då” helt fritt härifrån. Ta chansen!

Man kan ju tycka att jag, om jag varit lite mer vältajmad, skulle ha sett till att även den nya e-boksversionen av ”Dannyboy & kärleken” skulle läggas upp i samband med den här mystiska e-boksveckan. Men så är nu inte fallet. Orsaken är dock inte att jag inte är klar med den, utan mer krass än så – jag är helt enkelt förjävla trött på att lagra de cirka 1000 exemplar som återstår av ”Dannyboy”-pocketen, och säljer gärna så många som möjligt under årets bokrea först.

——

UPPDATERING: Läs en e-bokveckan eller Läs en e-bok-veckan? Dubbla bindestreck ser ju väldigt muppigt ut, men å andra sidan, vad är en e-bokvecka? En vecka med bara e-böcker? Visserligen är det väl ingen dum tanke i sammanhanget, men det är ju läs en e-bok som är grejen, inte veckan. Eller ja, alltså…

Äh, ni fattar vad jag menar. Jag låter det vara dubbelbindestreck helt enkelt, muppigt eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.