Ladda ner min nya roman!

Så, efter lite teknikstrul är det nu klart. I högerspalten finns nu en centralt placerad länk till min nedladdningssida, där ”Vi har redan sagt hej då” finns att tillgå i e-boksformat anpassade för läsplattor, iPhone och Kindle. Helt utan kopieringsskydd. Filerna går att ladda ner hur gratis som helst, men med en uppmaning om att man gärna får betala 40 kronor om man vill.

Men vadå, vill du inte tjäna pengar? utbrast en journalist på Sydsvenskan strax före jul när han frågade om just det här. Jo, det är klart att jag vill. Men det är också så här, i en fallande skala:

1. Jag blir jätteglad om människor vill betala för att läsa det jag har skrivit.
2. Jag blir glad om människor vill läsa det jag har skrivit.
3. Jag blir ledsen om människor inte vill läsa det jag har skrivit.

iphoneroman

Nåväl. Det var e-boken av ”Vi har redan sagt hej då” det. Inom ett par veckor kommer den att gå och köpa på ”traditionellt” e-boksvis genom nätbokhandlare samt låna på bibliotek också, den nya teknik som distributören Elib jobbat fram är dock inte riktigt klar ännu. Inom en snar framtid kommer även ljudboken av ”Vi har redan sagt hej då” att läggas upp här enligt samma princip, och sedan även ”Dannyboy & kärleken”. Enjoy!

5 reaktioner till “Ladda ner min nya roman!”

 1. Laddat. Donerat. Suckat… Stanza är verkligen inte höjden av användarvänlighet (enter iPad/iBooks…). Men i iPhonen-versionen suger programmet mindre i alla fall.

  Men upptäckte i ifånen att textstyckena får en vit bakgrund, så om man använder ett tema (oavsett vilket) så blir det ”fyrkanter med text” istället för bara skön text på en sida.

  Och om man vill använda ”nattläge” med inverterad text så blir texten inverterad (vit) i de fortfarande vita rutorna.

  Nåt vajsing e’re

  /jonaz

 2. Ja men titta, det har du ju helt rätt i. Jag har själv aldrig använt något annat än standardtemat i Stanza, och då ser det ju finfint ut. Ska ta och kika på det där så fort jag hinner och uppdaterar därefter filen samt meddelar i bloggen, men jag är rädd att det inte kommer att ske förrän tidigast i morgon kväll på grund av tidsbrist. Så fram tills dess, håll ut med standardläget i programmet.

  Och jag håller med dig, som skärmläsarprogram är ju desktopapplikationen av Stanza mer eller mindre värdelös. Jag använder det enbart för synkning till telefonen.

  Och tack för donationen!

 3. Lite löst beundrarsvammel: Boken var tveklöst värd att köpa (vilket jag gjorde). I går gick jag och lade mig alldeles för sent för att jag först ville läsa ut boken. Det tog dock lite tid – jag upptäckte att efter nästan varje kapitel var jag tvungen att slå boken för att smälte det nyss lästa en stund. Det där att personer säger att de känner igen sig i delar av boken – d.v.s. det generella i vissa situationer – stämmer även på mig. Delvis har det varit obehaglig läsning, men all läsning som väcker känslor är bra läsning. Det enda som är trist med din privatutgivning är att den kanske innebär att färre personer läser boken.

 4. Tack för berömmet, det värmer verkligen! Och visst är det väl så att spridningen kanske kommer att bli mindre på det här sättet, boken finns ju i många färre fysiska boklådor än debuten gjorde, men vi får se, jag hyser gott mod.

Kommentarer är stängda.