Kylskåpet och jag

Alltså jag har sökt och sökt och sökt men jag kan inte finna svaret. När jag öppnar kylskåpet slår det numera alltid en lätt doft av något som inte riktigt känns sunt emot mig. Trots att jag slängt allt som eventuellt skulle kunna lukta illa – och trots att inget egentligen var för gammalt – samt rengjort innandömet grundligt, så kvarstår odören i min hjärna som en svag förnimmelse om något som inte vill fly och det stör mig.

Nästa steg blir att elda upp skiten.

3 reaktioner till “Kylskåpet och jag”

  1. Odörens källa kan komma någonstans i närheten ifrån i stället för där du tror. Kolla omgivningarna. Som när jag trodde att någon kissat i min garderob och var på väg att slänga alla mina kläder men så upptäckte att det var väskan som stod ovanpå som förmodligen stått i hundpiss på busstationen i Oslo som var skyldig.

Kommentarer är stängda.