Konsumera för bövelen

Hör ni för den delen så vill jag bara meddela så här inför helgen att det från och med i går finns rykande färska och nytryckta exemplar av ”Vi har redan sagt hej då” att köpa på Pocketshop på Västermalmsgallerian i Stockholm. Och det finns säkert några exemplar kvar på Papercut på Söder också, och kanske även på Hedengrens på Stureplan.

Ja men om man råkar bo utanför Stockholms tullar då? Tja, jag får erkänna att jag varit otroligt dålig på att ens försöka sälja in boken utanför stan. Jag har blott kontaktat de fristående bokhandlarna i Uppsala – för jag älskar ju mitt gamla fina Uppsala – och Celsiusbokhandeln har köpt in den. Så befinner ni er i ungdomens förbannade stad och inte fäster så stor vikt vid den där dåliga recensionen i Ergo, så tycker jag att ni ska vallfärda till gågatan och bege er ner i Fenixhusets källare och shoppa loss.

4 reaktioner till “Konsumera för bövelen”

  1. Förresten, det där med ”mail vid nya kommentarer” funkar fortfarande inte? Jag hittar aldrig tillbaka till sånt jag kommenterat tidigare bara för att läsa eventuella svar. Och så undrar jag ur statistisk synvinkel hur många pappersex som sålt..? Exemplar. Inget annat.

  2. Jag har inte ens försökt sälja in den till Åhléns eller Akademibokhandeln på lokal nivå, däremot har jag skickat ett centralt Akademibokhandelnmejl, men det verkar ha mötts med tystnad. Ingen bra koll på försäljningssiffrorna ännu, men det kommer att redovisas så fort dammet börjar lägga sig.

    Uppgraderingen av bloggen är också en sak som finns på att göra-listan, det är inte glömt.

Kommentarer är stängda.