Det privata livet

Vi ska ju få barn om sju veckor om gud vill väl, och det hoppas vi av hela våra hjärtan. Häromdagen köpte vi det första tygdjuret till bebisen, jag har döpt den till Bullen och bestämt att den är av hankön eftersom han ser ut som en insutten äldre herre. Jag tror att Bullen och bebisen kommer att bli fina kompisar, men än så länge sitter han dock mest på sin bokhylla och håller ställningarna.

bulldogno2

Och så ska vi ju flytta, om blott tre veckor, det kom lite snabbt inpå, vi var och skrev kontrakt så sent som i går morse. Och av alla ställen man kan bo på i den här stan blev det Östermalm, trots mitt initiala ryggmärgsmotstånd. Jag besinnade mig dock efter inspektion av fastighet och närområde, och slutligen blev det tvärtom så att det var jag som var mest för, och Johanna en smula tveksam. Det är hur som helst en hyrestrea av det minsta slaget, 55 kvadratmeter, placerad mellan Karlavägen och Valhallavägen med utsikt mot den pittoreska Danderydsgatan. Det kändes lite övermaga bortskämt att säga nej till det.

Såjoråmenvisst, Östermalmsbo minsann. Flott skareva.

9 reaktioner till “Det privata livet”

 1. Bebisen kommer definitivt att med skräckblandad förtjusning älska det där djuret om det redan från början luktar ”pappa”, annars kan jag med ganska stor säkerhet säga inte. Till och med jag blir ju lite rädd för den!

  Sen undrar jag om du kan avslöja, (om så mot betalning) hur man lyckas få en HYRESTREA på Östermalm?

  Jag har ju en värstingtvåa med SUPERLÅG HYRA mitt i centrala Södertälje, (högt i tak, stuckatur) det MÅSTE ju bara vara ett attraktivt bytesobjekt? Typ om man vill bo i Rinkeby, Tensta eller Akalla, dock utan negativ klang. Södermalm, Vasastan och Kungsholmen skulle också funka bra…

  Fan nu blev jag avis.

 2. Lägenheten är Johannas förtjänst, hon har jobbat sig in från förorten till mer och mer centrala lägen på hyresmarknaden från 1995 genom raka byten. Jag hoppade på tåget lagom tills hon anlände till Vasastan.

 3. Jag vill bara nämna att mitt minsta barn har en likadan hund med samma namn. Hon är mycket nöjd både med namn och hund.

 4. Får nog förresten ta tillbaka det där med hunden för när jag skrållade ner på sidan så började min treåring peka helt hysteriskt och skrika utöver sig ”en sån där hund vill jag ha”.

 5. Mattias: Fint att höra! Det känns tryggt att såväl hund som namn är inkörda.

  Jenny: Det är en väldigt exklusiv hund det där, ska du veta. 69 kronor på Ikea.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.