Kalaset i bilder

Får väl tyvärr erkänna att jag inte plåtade järnet under Tages kalas, men nu har jag i alla fall vittjat systemkameran på fyra bilder.

Tågtårtan gånger två, Rebecka, Levi, Tage och blivande morbror Thomas samt Tage och moster Maria – eller mellanmorran Snibben som hon oftast kallas – när hon demonstrerar dammsugaren tvååringen fick i present. Den och dess surrljud har till föräldrarnas stora glädje gått varm sedan dess.

2 reaktioner till “Kalaset i bilder”

  1. Perfekt! Jag hade så många frågor om tågtårtan att jag inte visste var jag skulle börja. Nu återstår visserligen: tyckte Tage att det är OK att äta upp tåget? Jag är nämligen osäker på vad min snart 2-åring skulle tycka om det tilltaget.

  2. Oj, jag har helt glömt att svara på den här kommentaren! Sorry.

    Men för att ge ett sent svar: Han verkade faktiskt inte reflektera så mycket över att det var ett tåg, något som förvånade oss en smula med tanke på hur besatt han är av tåg i vanliga fall. Han åt glatt av tårtan, som för övrigt smakade helt ljuvligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.