Jo, jag ska väl skalda lite senare också

Jag är ledig i dag och i morgon. Är inne på dagens andra kopp te, plockar, lyssnar på Ladytron, ska lägga mig och läsa en sväng i soffan och invänta tvättmaskinens färdigsnurrande.

Jag gillar lediga vardagar. Det gör väl alla, men för mig rymmer de ett minne om det förflutna, innan jag började på kultur- och nöjesredaktionen jobbade jag på in- och utrikes på TT Spektra där kvällspass och många arbetsdagar i följd gjorde att vartannat veckoslut var fem dagar långt. Det här känns ungefär likadant.

Och ja, jag gillar ju de tider som flytt.

Så jag lallar omkring här och känner mig ung. Under 30. Drygt 25. Det var lediga vardagstider det.

4 reaktioner till “Jo, jag ska väl skalda lite senare också”

  1. Avslutade ”Dannyboy och kärleken igår kväll”. Vill ”bara” tacka för en fin läsupplevelse. Ser fram emot ditt andra släpp.

  2. håller med. skriv färdig nu, dina fans väntar.

    läste de där 8 kapitlen som inte blev nån färdig bok häromdägen och, what can i say, kände mig smått deppig resten av dagen. vilket ska vara en komplimang – en författare som berör! var också väldigt noggrann med att hålla utkik efter bussarna vid hötorget…

Kommentarer är stängda.