Jag har ett problem, och det är visst kaniner

Via Isobel hittade jag ett boktest att slå ihjäl lite tid med innan jag rusar ut i världen. Med hjälp av sex frågor vet jag nu att jag som bok är ”Watership down”, eller ”Den långa flykten” som vi väl brukar kalla den på svenska. Jag har ärligt talat inte läst den, men lustigt nog så pratade Morgan om den förra helgen när vi promenerade i Hagaparken, om jag minns rätt. Och eftersom jag brukar kalla mig minnesjunkie så gör jag väl troligen det.

Dessutom har jag via testet fått bekräftat att jag kan vara en världshistoriens bästa människor. Att bisatsen som sedan följde var om jag bara inte pratade om kaniner hela tiden struntar vi i.You’re Watership Down!
by Richard Adams
Though many think of you as a bit young, even childish, you’re
actually incredibly deep and complex. You show people the need to rethink their
assumptions, and confront them on everything from how they think to where they
build their houses. You might be one of the greatest people of all time. You’d
be recognized as such if you weren’t always talking about talking rabbits.


Take the Book Quiz
at the Blue Pyramid.

Ja jag säger då det.

7 reaktioner till “Jag har ett problem, och det är visst kaniner”

 1. Jag blev One hundred years of solitude.

  ”Lonely and struggling, you’ve been around for a very long time. Conflict has filled most of your life and torn apart nearly everyone you know. Yet there is something majestic and even epic about your presence in the world. You love life all the more for having seen its decimation. After all, it takes a village”.

  Håhå… just vad man behövde höra en grå och regnig söndag, sittandes ute på sin ö…

 2. Och jag Vredens druvor, jäkligt käckt faktiskt!

  ”You’re mired in a deep depression that encompasses you and everyone you know. You’re trying to get out of the depression, but your idea of help is, in itself, pretty sad. While some are convinced that this all has a deeper meaning, you’re really just dull and tedious. And utterly obsessed with dust. You really need to focus on something other than dust. Your best moments center around turtles.”

 3. Anne of Green Gables!
  by L.M. Montgomery

  Bright, chipper, vivid, but with the emotional fortitude of cottage cheese, you make quite an impression on everyone you meet. You’re impulsive, rash, honest, and probably don’t have a great relationship with your parents. People hurt your feelings constantly, but your brazen honestly doesn’t exactly treat others with kid gloves. Ultimately, though, you win the hearts and minds of everyone that matters. You spell your name with an E and you want everyone to know about it.

 4. Karin! gör om testet. och sök upp orden du inte förstår innan du svarar… uppdatera gärna resultatet.

 5. karin med litet k kan ju meddela att den deprimerande livssynen i analysen av mig helt och hållet bygger på mitt svar på frågan ”tror du att livet skulle vara bättre i Kalifornien?”. Japp, det tror jag. I alla fall varmare. Och därigenom enklare.

 6. karin: Jaja, vänta bara till den stora jordbävningen då hela Kalifornien trillar ner i Stilla havet, då blir säkert livet jätteenkelt. Nej, bäst att hålla sig till sina kaniner, känns tryggare.

Kommentarer är stängda.