Jag burgar, alltså äter jag

Kolla kolla kolla – jag har för andra gången inom loppet av en dryg månad bidragit med en hamburgerrecension hos Bisonburgers! Som tack för besväret uppade Bison-Fredrik mig till fast redaktionsmedlem, helt utan att jag fick möjlighet att säga ifrån! Och råkade i sin iver över att få en ny redaktionsvän hävda i faktarutan att jag var expert på hamburgare från Polen!

bison.jpg

Nåväl, den sedan fyra år insomnade vegetarianen inom mig lär göra volter i graven, men hey ho here we go, här ska ätas stekt kött land och rike runt.

En kommentar till “Jag burgar, alltså äter jag”

  1. Det är min nya taktik att hi-jacka redaktionsmedlemmar utan möjlighet att säga nej. Funkar bra än så länge. Welcome Daniel. I want to play a game…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.