Batman, Arkiv X, SvD och jag

Seriöst, jag och Jan Söderqvist på SvD måste ha diametralt motsatta smaker när det gäller film. Först går han och ger ”The dark knight” betyget 2/6 samtidigt som jag ger den 5/5, och därefter ger han ”Arkiv X – I want to believe5/6, samtidigt som jag drämmer till med 1/5.

Om någon undrar så är det så klart jag som har rätt.

——

PS. Mina betygssiffror syns inte i recensionerna jag länkat till, en del tidningar tar bort våra siffror innan publicering eftersom de inte använder samma skala. Fast här tror jag helt enkelt att det beror på att de fallit bort i webbhanteringen på tidningarna i fråga. DS.

3 reaktioner till “Batman, Arkiv X, SvD och jag”

  1. Hahaha! Helt sant. Han har bizzaro smak. Om han dissar något så vet man att det är grymt, men så tycker jag det är med de flesta resencenter (stavas det så?) på SVD…

  2. Filmen är inte dålig men är det bara jag som tyckte att filmen är som Sällskapsresan, en massa episoder staplade på varandra. Gothams skurkar som ska lura varandra, den nördige ekonomen som ska avslöja Läderlappens identitet och Jokern, som säger sig förespråka kaos men han hinner ändå nogrannt planera och genomföra bombningen av ett stort sjukhus, placera bomber på två fartyg och kidnappningen av en buss med människor – synbarligen utan ett uns av ledarskapsförmåga eller tillgänglig tid.

Kommentarer är stängda.