Jag är inte trött!

Ni som gör era besök hit via en datorwebbläsare och inte via mobilen har redan sett detta i mitt Instagramflöde i högerspalten men:

Denna bild. Av en fullt alert Ejda Ögren, klockan 22.45-ish i går kväll, ätandes pepparkaka och kollandes Daniel Tigers Kvarter på Netflix. Hennes standardfras efter klockan halv åtta på kvällen är visserligen det närmast förvånade Men, jag är inte trött! (som i takt med att vi upprepar uppmaningen att det är sängdags övergår till att bli allt mer frustrerat) men i går tog hon det till hittills oanade höjder när hon gick och lade sig först när jag gjorde det, strax före halv tolv på kvällen, och till och med då krävdes det att hon fick ligga på min mage för att hon skulle kunna somna. Så kallat kul.

Och den som då hade drömt om att hon kanske skulle sova länge i morse, tji fick han. 07.45 steg hon upp (visserligen hade hennes storebror varit uppe i två timmar redan då, men ändå).

I detta nu, tio över sju på söndagskvällen? Hon studsar omkring i vardagsrummet i bara mässingen, svingandes tröjan hon slitit av sig runt runt runt, och tjoar: Kolla på mitt coola trick! Men kolla då, kolla! Mitt BÄSTA trick!

Ack den ungdomen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.